top of page

Adresse

Besøksadresse
Richard Johnsens gate 4
4021 Stavanger

Postadresse
P.O.Box 8034
NO-4068 Stavanger

Telefon

+47 913 77 825

Takk! Melding er sendt.

Våre ansatte

Eivind Helland

Daglig leder

Eivind Helland er utdannet fra Norges Landbrukshøyskole og Handelshøyskolen BI med henholdsvis en Master i næringsmiddelfag (Cand Agric) fra 1997 og en Master of Management fra 2002 innen økonomi, prosjektledelse og innkjøp og forsyningsledelse. Eivind har vært General Manager i Blue Planet siden 2009 og ledet mange av de større satsningsområdene i selskapet, inkludert verdens største internasjonale akvakulturkonferanse for ledere, AquaVision. Han har et stort nettverk både i sjømatnæringen og i matnæringen forøvrig, og blant annet bidratt til etablering av flere sjømatselskaper de siste årene.


Eivind var i perioden 1997-2009 engasjert i utviklingen av norsk matvareindustri i G. O. Johnsen AS og arbeidet internasjonalt med import av spesialråvarer til Norge fra hele verden. 


Kontakt
eivind.helland@blueplanet.no
+47 913 77 825​

Morten Bergslien

Morten Bergslien er utdannet Cand. Scient innen akvakultur fra Universitetet i Bergen. Han har gjennom Blue Planet både bygget opp, og ledet større prosjekter, samt ledet klyngeprosjektet ARENA Ocean of Opportunities. Morten har også de siste 12 årene vært engasjert som kompetansemegler i forskningsprogrammet VRI. Her arbeider han spesielt med bedrifter innen havbruksnæringen for å øke graden av forskningsbruk i næringslivet.


Morten har et stort nettverk innen både forskning og næringsliv, og trives best når han kan bidra til økt samhandling mellom forskning og det private næringsliv.


Kontakt
morten.bergslien@blueplanet.no
+47 970 66 516​

Trine Danielsen

Trine Lotherington Danielsen kommer fra vervet som ordfører i Hjelmeland kommune.


Relevant erfaring fra havbruksnæringen har Trine gjennom sin posisjon som daglig leder i 7 år på CAC AS, en stor skala forskningsstasjonen eid av Marine Harvest, Skretting og Akvagroup. Hun har også 7 års erfaring fra Portugal, som produksjonssjef for Timar Group's "seabass" og "bream" anlegg og et par år som fôr-konsulent i EWOS AS Trøndelag, samt erfaring som daglig leder på et settefiskanlegg i Snillfjorden.


Trine har sin utdanning fra fra NTNU med hovedfag i zoologi/akvakultur (1991-95) og ingeniørutdanning fra Bergen (1988-91) samt kurs i ledelse og admin fra UIN (2008). Trine er praktisk orientert, liker folk og vil jobbe videre for en bærekraftig sjømatnæring sammen med aktørene. Trine ønsker å formidle det gode budskap om sjømats fortreffelighet og gi kunnskap om næringen til omverden.


Kontakt
trine.danielsen@blueplanet.no
+47 919 00 878

Gøran Varmbo

Gøran Varmbo er utdannet Cand. agric. i næringsmiddelfag fra Norges Landbrukshøgskole (1997) og er bedriftsøkonom fra Handelshøyskolen BI (2007). Gøran har bred erfaring fra næringsmiddelindustrien der han har arbeidet med forskning, produkt- og prosessutvikling, produksjons- og bedriftsledelse og økonomi i bedrifter som Norconserv (Nofima), Freia (Kraft Foods) og Nortura.


Gøran har bred verdikjedeforståelse og kunnskap om hva som kreves for å lykke med produksjon.


Kontakt
goran.varmbo@blueplanet.no
+47 976 89 222

bottom of page